maanantai 26. marraskuuta 2012

Thekla Natalia Lönnrot 1860-1879

Kaunotar Thekla varasti isänsä sydämen pitkien silmäripsiensä kehystämillä kahvinruskeilla silmillään. Muut siskokset käyttivät hyväkseen hänen suosikkiasemaansa saadakseen isältään periksi haluamiaan asioita.
Thekla harrasti pianonsoittoa ja oli hyvä koulussa. Siis täydellinen, kaunis olento! Hänetkin keuhkotauti valitettavasti vei 22.3.1879.

Neljä esiserkkuani, Elkan lapset Thekla, Maria, Elina ja Elias jättivät tämän maailman lapsina ja nuorina. Suren heitä kuin he olisivat omia omaisiani, niin läheisiksi he näiden tutkimusten kautta ovat tulleet. Erityisesti 2,5-vuotiaana kuollut pikku veitikka Elias saa kyynelet silmiini. Minusta on hyvä ajatella, että näen heidät kerran Jumalan taivaassa, jossa he hoitavat taivaallista puutarhaa ja soittavat enkelien soittimia. Elina ehkä tarjoilee taivaallisen pöydän herkkuja ja pikku Elias luettelee minulle kaikki lintulajit ulkomuistista. Ehkä me siellä saamme koko porukka kimpassa matkustella enkelivaunuilla planeetalta toiselle tähtien kirjomissa avaruuksissa.

Ei kommentteja: